Els nostres serveis

Sempre atenta al benestar i a la comoditat dels seus clients, la companyia ha desenvolupat un servei de qualitat i ha establert una veritable relació de confiança gràcies als seus compromisos quant a seguretat i qualitat de la flota.

Analitzem el vostre projecte per a oferir-vos un servei que s’ajusti a les vostres necessitats.

Escolars

A OMB prestem servei en més de 30 rutes escolars de Mallorca. També oferim solucions per a tots els projectes, desplaçaments a instal·lacions esportives, piscines, acampades, excursions de mig dia o dia sencer: natura, platges, parcs aquàtics i d’atraccions, visites a museus, rutes culturals…
OMB ofereix una flota moderna i amb alts nivells de seguretat, amb acompanyants qualificats i autocars de petita, mitjana o gran capacitat (de 16 a 59 places).

Esport

Prepara la teva temporada, concentra l’equip, disposa’t a ser el campió i OMB t’acompanya en els teus trasllats i celebracions.

Per als desplaçaments fora de l’illa, t’oferim un paquet complet, posem a la teva disposició els nostres autocars aquí a Mallorca i a la península mitjançant la nostra xarxa d’empreses de transport.

Events

Oferim excursions, trasllats a l’aeroport, a l’hotel, sopars d’empresa, viatges en grup, celebracions familiars i d’amics, bodes…

Despreocupa’t i deixa’t portar amb la màxima seguretat i confort.

CONTACTE OMB

C/ Pérez Galdós 5, 5º A
07006 Palma de Mallorca

Descobrix els avantatges de viatjar amb nosaltres.

Contacte Ràpid