OMB, Qui som

Operadors de Mobilitat Balear (OMB) va néixer el mes d’abril de 2017 com a resultat de l’aliança entre dos empreses de referència en el sector del transport de viatgers per carretera: Tusgsal i Autocares Rafa Nadal.

Actualment OMB opera 36 rutes de transport escolar per a centres docents públics dependents de la Conselleria d’Educació i Universitat de les Illes Balears.

Palma Nord, totes elles dependents de la Conselleria d’Educació i Universitat.

OMB és membre de l’Mallorca Convention Bureau (MCB), associació sense ànim de lucre que va néixer el 1979 de la iniciativa privada de diverses empreses i que com a finalitat la promoció de Mallorca com a destinació consolidat de congressos, convencions, incentius, reunions i esdeveniments en general. Una tasca promocional que compta amb el suport de la comunitat local i de el sector públic.

Tusgsal

Empresa matriu del grup corporatiu Direxis, és l’operador de referència del Barcelonès nord i de la xarxa nocturna de Barcelona, transportant 39 milions de viatgers l’any 2018.
Disposa d’una plantilla de 950 treballadors i d’una flota de 327 vehicles, dels quals 61 són híbrids i 12 són elèctrics. Gestiona una xarxa de 29 línies diürnes i 12 línies nocturnes.

Visiteu la seva web [aquí]

Autocares Rafa Nadal

Empresa local fundada l’any 1974 amb el propòsit de cobrir la línia Palma-Palmanyola i Bunyola, actualment està regentada per la segona generació de propietaris i es caracteritza per donar als seus clients un tracte personalitzat i molt proper.

Actualment continua prestant servei regular a través de la concessió IB-03, amb centre a Bunyola, i compta amb una àmplia experiència en transport escolar i com a prestatària de serveis discrecionals en tot el territori de la illa de Mallorca.

Els Nostres Serveis

Escolars

A OMB prestem servei en més de 30 rutes escolars de Mallorca. També oferim solucions per a tots els projectes...

Esport

Prepara la teva temporada, concentra l’equip, disposa’t a ser un campió i OMB t’acompanya en els teus trasllats i celebracions...

Events

Oferim excursions, trasllats a l’aeroport, a l’hotel, sopars d’empresa, viatges en grup, celebracions familiars i d’amics, bodes...

CONTACTE OMB

C/ Pérez Galdós 5, 5º A
07006 Palma de Mallorca

Descobrix els avantatges de viatjar amb nosaltres.

Contacte Ràpid