OMB, Qui som

Operadors de Mobilitat Balear (OMB) va néixer el mes d’abril de 2017 com a resultat de l’aliança entre dos empreses de referència en el sector del transport de viatgers per carretera: Tusgsal i Autocares Rafa Nadal.

Actualment OMB opera 36 rutes de transport escolar per a centres docents públics dependents de la Conselleria d’Educació i Universitat de les Illes Balears, a les zones de Marratxí i Palma Nord.
A aquesta activitat s’afegeix la del transport discrecional, adaptada als diferents col·lectius de viatgers.

La Nostra Flota

Vehicles equipats amb pack confort de 59 places, amb seients de ‘cuir’ i abatibles, monitors LCD, fil musical, terra tipus parquet y plataforma amb capacitat fins a 2 cadires de rodes.

Els autocars compten amb la darrera tecnologia quant a seguretat (AttentionGuard, sensor de pluja i llum, sensor d’abandonament de carril, càmera de marxa enrere…)

Els Nostres Serveis

Escolars

A OMB prestem servei en més de 30 rutes escolars de Mallorca. També oferim solucions per a tots els projectes...

Esport

Prepara la teva temporada, concentra l’equip, disposa’t a ser un campió i OMB t’acompanya en els teus trasllats i celebracions...

Events

Oferim excursions, trasllats a l’aeroport, a l’hotel, sopars d’empresa, viatges en grup, celebracions familiars i d’amics, bodes...

CONTACTE OMB

C/ Pérez Galdós 5, 5º A
07006 Palma de Mallorca

Descobrix els avantatges de viatjar amb nosaltres.

Contacte Ràpid